RBLMarketing Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
Kint is vagyunk, bent is vagyunk

Ezt szolgálja a kiszervezett munkamód (outsourcing), a tanácsadói és produkciós teendők egy kézben tartása, valamint különféle iparágakban és médiumokban szerzett tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk.
Rugalmas kooperáció
Ha szükséges, a megrendelő cég belső részlegeivel is kapcsolatot tartunk, és együttműködünk meglevő partnereivel.
Mobil szerveződés
Minden megbízáshoz az rblmarketing bejáratott szervezése gondoskodik inputról a háttérben működtetett professzionális hálóból (marketing kutató, kreatív szakember, rendezvényszervező, fotós, újságíró, sajtóreferens, designer, nyomdai stáb, stb.)
Mennyi akadály gátolhatja előrelépését a piacon? Hányféle fától nem látszik az erdő? És hol rejlenek ajtók a falban? Kívülről tudjuk.
Weboldal tervezés és fejlesztés a Telenor és a Transparency International Magyarország részére
Miket készítettünk
Weboldal tervezés és fejlesztés a Telenor és a Transparency International Magyarország részére Bővebben →
Teljes körű marketingkommunikációs és PR szolgáltatások. Az rblmarketing egy reklámügynökség szervezettségének, egy alkalmazott megbízhatóságának és a szabadúszók rugalmasságának az előnyeit kombinálja.
arculattervezés: termék arculat, vállalati arculat, jármű grafika kiállítások, üzletek egységes arculatának megtervezése webdesign: vállalati weboldalak, mikro siteok, web áruházak, portálok arculatának megtervezése 3D grafikák, 3D-s egyedi illusztrációk és animációk készítése DM küldemények és karácsonyi üdvözlőlapok tervezése Flash animációk készítése, flash programozás Éves jelentések, prospektusok, katalógusok és egyéb kiadványok tervezése, tördelése, nyomdai előkészítése Bankkártyák és egyéb lojalitás kártyák tervezése CD-ROM-ok és üzleti prezentációk tervezése, készítése Plakátok, hirdetések, szóróanyagok tervezése, nyomdai előkészítése Szoftverfejlesztés: vállalati portálok, vállalati intranet, egyedi webes szoftverek tervezése, szoftver specifikációja, fejlesztése és üzemeltetése Egyedi webáruház fejlesztés Wordpress alapú weboldalak, portálok, intanet fejlesztése